Zitten wij op één lijn?

Vacature VoIP Engineer

Deze job is één en al verbinding. Verbinding met je klanten, collega’s, maar ook op technisch vlak. Vind je dit leuk? Dan zitten we op één lijn

Als VoIP engineer ga je technische ondersteuning bieden op het gebied van vaste en mobiele telefonie, Internet en Wifi voor onze klanten. Je hebt een servicegerichte instelling, waarmee je klanten zo goed mogelijk helpt bij hun technische, vaak complexe vraagstukken op het gebied van VoIP.

Je werkt vanaf de pre-sale fase nauw samen met de accountmanager en bent betrokken bij het bedenken en ontwerpen van de beste telecomoplossing voor de klant. Je begeleidt de verdere implementatie bij de klant samen met je collega’s . Nadat onze oplossing in gebruik is genomen door de klant, lever je support en blijf je ondersteuning bieden.

Met jouw kritische blik zoek je altijd naar verbeteringen. Deze verbeteringen komen voort aan de hand van wat je bij de klant constateert . Maar ook door jouw voortdurende drive om jezelf te ontwikkelen en kennis op te doen over jouw vakgebied.

Team Telecom

Werken bij IT Worxx betekent werken in een snelgroeiende organisatie waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Je wordt onderdeed van een ambitieus en gezellig team. Samen maken wij ICT eenvoudig voor alle MKB bedrijven in Nederland. Het team is verbonden met elkaar, al werkt ieder aan zijn eigen project of is men op een andere locatie. Je collega’s staan voor je klaar en andersom vind jij het ook geen probleem om je collega’s vooruit te helpen.

Wat verwachten we van je?

  • Je neemt initiatief en vindt het leuk om in teamverband te werken.
  • We doen een beroep op je communicatieve- en analytische vaardigheden, creativiteit en organisatietalent.
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring van VoIP en telefoniediensten en je werkt minimaal 3 jaar in de ICT of telecom.
  • Je hebt minimaal een MBO 4 Diploma.
  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B, IT Worxx werkt in Noord Nederland, we hebben kantoren in Emmen en Drachten.

IT Worxx groeit en we verwachten van je dat je meegroeit Tot slot ben je oplossings- en resultaat gericht en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit.

Wat bieden we je?

  • Salaris op basis van ervaring
  • Een goede werk/privé balans. In overleg kunnen het aantal uren worden ingevuld
  • Een vast contract na gebleken geschiktheid
  • Presteren en lol maken gaan hand in hand. Binnenkort staat er een reisje op het programma.
  • Jouw lease auto staat voor je klaar en brengt je bij onze klanten en projecten. Je kunt deze ook privé gebruiken.

Je krijgt de vrijheid om je werk zo flexibel mogelijk in te delen, er is veel ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te certificeren.

Reageer direct op deze vacature

Om te verbinden moeten we eerst contact maken. Wanneer jij je herkent in dit profiel, laat het ons dan weten.

Maak ons enthousiast en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar [email protected] Maar bellen mag ook! Telefoonnummer 0591 631 058. De procedure bestaat uit twee gespreksronden met aansluitend een arbeidsvoorwaarden gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.