Zet jouw skills in op onze Skilled Servicedesk

Vacature Technisch Specialist Servicedesk

Ben jij die klant-, service en resultaatgerichte topper, die op hoog niveau inhoudelijk met techniek wil werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor de functie van Technisch Specialist Servicedesk. Prove your skills op onze Skilled Servicedesk.

In deze functie gebruik je jouw oplossend vermogen en biedt ondersteuning aan onze klanten binnen diverse en complexe kantoorautomatiseringsomgevingen. Je verplaatst je in de klant en hun problemen. Zowel telefonisch als per mail krijg jij de hulpvraag helder en duidelijk. Aan de hand van inkomende vragen stel je de juiste prioriteiten. Je bent collegiaal en werkt zeer goed in teamverband. Dankzij de diversiteit aan klanten is er altijd een interessant vraagstuk om op te lossen.

De servicedesk

Op de Servicedesk is het je grootste uitdaging om verstoringen in het ICT systeem van onze klanten zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Je gesprekspartners bij de klant zijn meestal ervaren systeembeheerders die behoefte hebben aan specialistische ondersteuning. Wij zoeken een technisch specialist die het fantastisch vindt om op hoog niveau inhoudelijk met techniek bezig te zijn.

Op de servicedesk gaan we voor de beste oplossing voor onze klanten. Klantbeleving is topprioriteit en we streven continu naar verbetering. Uiteindelijk beoordelen klanten IT Worxx op basis van hun ervaringen met de organisatie op het moment dat zaken even anders lopen dan ze verwachten. De servicedesk is hierin enorm belangrijk.

De voorwaarden

Voor deze functie zijn wij voor de langere termijn op zoek naar een Jr. Servicedeskmedewerker die graag klanten helpt, ondersteunt en adviseert.  We doen een beroep op je communicatieve- en analytische vaardigheden, creativiteit en organisatietalent. Dit in combinatie met je kennis van hardware, Microsoft (Cloud) technieken, virtualisatiesoftware en (aan)verwante producten. Je bent bereid om nét dat stapje extra te doen wat het verschil maakt voor onze klanten.

Je hebt een afgeronde MBO opleiding met als richting ICT achter de rug. Daarnaast ben je leergierig en wil je graag relevante cursussen of trainingen volgen om jouw vaardigheden en kennis te vergroten.

Het betreft een fulltime job (36-40 uur) met een uitstekend salaris passend bij de functie. Je hebt goede ontwikkel en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie, krijgt te maken met een diversiteit aan klanten en werkt samen met een leuk team.

Reageer direct op deze vacature

Krijg je energie van het helpen van klanten en het oplossen van hun probleem? Maak ons enthousiast en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar [email protected] of bel met 0591 631 058.. De procedure bestaat uit twee gespreksronden met aansluitend een arbeidsvoorwaarden gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.