Met jouw enthousiasme en skills maak je het verschil

Vacature ICT Consultant

Denk je in oplossingen in plaats van problemen en denk je altijd een stapje vooruit? Wil je impact maken op de manier waarop bedrijven werken? Door strategie te ontwikkelen, slimme hands-on verbeteringen door te voeren of het zoeken naar complexe intelligente oplossingen? Sluit je dan aan bij ons Team.

Pas je kennis en ervaring toe van Microsoft producten, virtualisatie- en storage technieken bij de IT omgevingen van onze klanten. Ga aan de slag als ICT Consultant. Je bedenkt, implementeert en borgt oplossingen voor vraagstukken van klanten. De ene keer is dat een simpel vraagstuk die je zo oplost, de andere keer is het een complex probleem waarvoor je in de techniek en processen duikt en de hulp van collega’s opzoekt.

Je krijgt de vrijheid om de klant te helpen met een optimale oplossing. Je denkt buiten de kaders, je ontwikkelt jezelf continu en stapt regelmatig uit je comfortzone. Hierdoor kom je tot veranderingen en verbeteringen bij klanten op het gebied van automatisering en borging van continuïteit.

Jouw team

In jouw team zit het verbeteren en slim werken diep in het DNA geprogrammeerd. Dit team van gelijkgestemden streeft ernaar om problemen op te lossen met de verschillende technieken en methoden uit ons portfolio. Het team helpt elkaar en klanten om vooruit te komen in de digitale wereld. Je werkt in diverse branches en afwisselende projecten. Geen dag is het zelfde.

 

De voorwaarden

Voor deze functie zijn wij voor de langere termijn op zoek naar een ICT Consultant die graag klanten helpt, ondersteunt en adviseert. We doen een groot beroep op je communicatieve- en analytische vaardigheden, creativiteit en organisatietalent. Dit in combinatie met je kennis van Microsoft (Cloud) technieken, virtualisatiesoftware, storage en (aan)verwante producten. Je bent bereid om nét dat stapje extra te doen wat het verschil maakt voor onze klanten.

Consultants werken vanaf de pre-sale fase nauw samen met de accountmanager en zijn zeer nauw betrokken bij het bedenken en ontwerpen van de beste ICT-oplossing voor de klant. Heeft de accountmanager tezamen met jou de pre-sales fase opgepakt? Dan voer je het project ook uit.

Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie of ervaring als systeembeheerder. Je bent professioneel en gaat altijd voor het beste resultaat bij de klant. Daarbij ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en blijft up-to-date.

Solliciteer direct op deze vacature

Ben je nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren en kun je goed zelfstandig werken. Houd je van de afwisseling in projecten en vakgebieden? Maak ons enthousiast en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar [email protected] of bel met 0591 631 058. De procedure bestaat uit twee gespreksronden met aansluitend een arbeidsvoorwaarden gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.