Maak jij als IT System Engineer het verschil?

Vacature IT System Engineer

Heb jij een passie voor ICT? Zit je na je werk nog dingen uit te zoeken, omdat het eigenlijk gewoon je hobby is? Dan zijn wij een match!

Je houdt je bezig met het dagelijks onderhoud van de IT Infrastructuur van onze klanten en bent betrokken bij verschillende projecten.  Je zorgt ervoor dat de IT systemen bij onze klanten optimaal blijven werken. Met jou als System engineer komen problemen niet voor. Zijn ze er toch, dan worden ze door jou snel opgelost.

Wat wordt er van je verwacht?

Jij komt veel bij de klant op locatie voor het uitvoeren van systeembeheer, installaties, projecten en storingswerk. Hierbij heb je de drive om kwaliteit te leveren.

Naast de gevraagde technisch inhoudelijke kennis en een hands-on mentaliteit, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Wij zoeken iemand die bereid is, en in staat is, om een stapje extra te doen voor onze klanten en zo ook het verschil maakt bij onze klanten!

Wie jij bent?

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of ervaring als systeembeheerder
  • Klantgericht en flexibel
  • Professioneel en resultaatgericht

Waar doe je het voor?

Je bent werkzaam in een prettig werkklimaat, waarin de kracht en cultuur gericht is op het elkaar sterker maken door aanvullend op elkaar te zijn. Sleutelwoorden die van toepassing zijn: succesvol en informeel. Kortom kennis, kunde en kwaliteit in een gezond evenwicht. Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden, een baan met als werkgebied Noord-Nederland en een veelzijdige positie bij een organisatie met korte lijnen. Een enthousiast team specialistische collega’s zit op je te wachten!

Is dit jouw baan?

Krijg je al zin om aan de slag te gaan? Wanneer je bij IT Worxx komt werken, maak je allereerst kennis met alle bedrijfsonderdelen en jouw collega’s. Wij geloven in jou en geven jou de vrijheid om je doelen te bereiken. Geen dag is hetzelfde! Maak jij het verschil bij onze klanten? Stuur je cv met motivatie naar [email protected] of bel met 0591 631 058.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.