Zet jouw kennis en expertise om in langdurige relaties

Accountmanager ICT

Wil jij werken als IT accountmanager bij een kleine organisatie met een zeer enthousiast team van hechte collega’s?

Het is jouw taak om samen met je collega’s bestaande relaties te onderhouden en new business te genereren. Jij weet precies wat klanten nodig hebben en met welke oplossing zij het meest gebaat zijn. Deze uitdagende functie is jouw op het lijf geschreven.

Het gaat hierbij van kleine tot grotere MKB-bedrijven tot groot zakelijke bedrijven. Jij kunt met je technische kennis een klant of prospect goed adviseren welke oplossingen zijn bedrijfsprocessen verbeteren en maakt daarbij moeiteloos de vertaalslag naar het producten- en dienstenportfolio van IT Worxx.

Je bent een uitstekende luisteraar en weet wat klanten nodig hebben. Je vraagt door naar verdere mogelijkheden. Als motivator en verbinder beschik je over een natuurlijke overtuigingskracht en bindt hiermee klanten aan onze organisatie.

De nadruk in deze functie ligt op het verder uitbouwen van bestaande relaties en het binnenhalen van nieuwe klanten. Je weet hoe je een duurzame relatie opbouwt en zoekt een intensieve vorm van samenwerking met onze relaties. Je vertaalt de eisen en wensen van de klant in een professioneel voorstel. Je zet je eigen sales activiteiten op, ontplooit deze en legt dit goed vast in ons CRM systeem.

Team Infrastructuur

Team Infra beweegt zich met bewezen ICT-oplossingen in diverse branches als zorg, onderwijs, zakelijke dienstverlening en industrie, bouw & productie. Het team verdiept zich in de specifieke uitdagingen van hun klanten en vertaalt die naar oplossingen , waarmee de bedrijfsvoering simpeler, efficiënter en plezieriger wordt.

Consultants worden vaak in de presales fase al meegenomen door de Accountmanager. Samen met de klant komen jullie tot een advies dat op technisch vlak door de consultant wordt vormgegeven. Dit hechte en enthousiaste team gaat voor de beste oplossing! Het team is verantwoordelijk voor kennisdragers op het gebied van security, back-up, storage, Azure, Cloud en de Moderne werkplek.

Wat vragen we van je

  • Je hebt een brede ICT kennis, zodat je gedachten kunt wisselen en een advies kunt uitbrengen aan systeembeheerders, IT management en directie.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden waarbij het opbouwen van een duurzame klantrelatie van groot belang is. De klantrelatie staat bij jou op nummer één en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.
  • Je hebt HBO of kunt op dat niveau werken en denken. We kijken verder dan een papiertje. Het gaat om wie je bent en wat je kunt.
  • Je bent een teamplayer. Samen met je technische, marketing en binnendienst collega’s breng je elk traject tot een mooi eindresultaat.
  • Met jouw commerciële drive wordt je enthousiast van nieuwe projecten en je krijgt energie als je jouw doelen behaalt.

Wat bieden we je?

  • Een aantrekkelijk salaris dat past bij je kennis en ervaring
  • Een fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling (32 uur is bespreekbaar)
  • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld en genoeg tijd (27 dagen op fulltime basis) om dit uit te geven.
  • Je krijgt een grote mate van vrijheid in deze functie om al je taken zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren.
  • Jouw lease auto staat voor je klaar om je bij onze klanten te brengen. Natuurlijk kun je deze ook privé gebruiken.

Solliciteer direct op deze vacature

Spreekt deze functie je aan en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Laat zien dat je niet bang bent om initiatief te tonen en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar [email protected] of bel met 0591 631 058. De procedure bestaat uit twee gespreksronden met aansluitend een arbeidsvoorwaarden gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.