xDSL of Glasvezel internetverbindingen

Voor de zakelijke markt zijn de voornaamste internetverbindingen xDSL, Ethernet en glasvezel. Voor het koppelen van vestigingen of beveiligde verbindingen naar ons datacenter realiseren wij VPN verbindingen op basis van deze infrastructuur.

Glasvezel verbinding

Glasvezel wordt steeds meer een gemeengoed en het is onbetwist de infrastructuur van de toekomst. Doordat inmiddels een aanzienlijk deel van Nederland glasvezel heeft, zijn de tarieven ook aantrekkelijker geworden.

Maar nog niet overal ligt glasvezel. Vaak is er sprake van ‘maatwerk’, waarbij in de meeste gevallen gegraven moet worden. Bovendien is een glasvezelverbinding niet in elke plaats leverbaar.

Onze belangrijkste partners voor Internet infrastructuur zijn:

  • KPN
  • Ziggo
  • Eurofiber

Of glasvezel ook voor uw bedrijf een optie is, hangt dus af van een aantal variabelen. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

xDSL of Ethernet verbinding

Omdat glasvezel niet overal mogelijk is, zijn de meest verkochte verbindingen nog altijd de xDSL verbindingen. Deze zijn in diverse varianten leverbaar. Denk hierbij aan (Business) ADSL, SDSL of VDSL. De beste optie voor u bedrijf is afhankelijk van uw gebruik en uw wensen.

Bij IT Worxx vertellen wij u graag meer over de verschillende internetverbindingen, de beveiliging daarvan en zoeken we samen met u naar de best passende oplossing voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.