U kent het wel, als ondernemer stelt u soms de vraag; Moet het niet anders?, Kan het niet beter?, Is die investering wel nodig?, Moet ik die kennis zelf in huis halen? Waarom zijn er zoveel storingen? of Thuiswerken, wat is de beste oplossing of hoe realiseer ik dat. Kortom veel vragen omtrent ICT die iedere ondernemer door het hoofd spelen.
Samen met mijn collega’s helpen wij u graag om met een pragmatische aanpak en doelgericht denken en handelen, deze vragen om te zetten in werkende oplossingen

ICT Advies, vraag het IT Worxx

  • Bent u niet tevreden over de huidige inrichting van uw ICT?
  • U hebt een (Citrix, VMware, NetApp of Microsoft) specialist nodig?
  • Heeft u het gevoel dat er efficiënter gewerkt kan worden, maar heeft u geen idee hoe u uw ICT efficiënter kunt inrichten? Vraagt u zich af of het daadwerkelijk zo is dat u efficiënter kunt werken?
  • Moet u investeren in een nieuwe server apparatuur? Vraagt u zich af of het verstandiger is om verder te kijken en bijvoorbeeld cloud computing te gaan gebruiken?
  • U wilt weten wat de mogelijkheden en kosten zijn om overal en altijd in te kunnen loggen, u en uw medewerkers in de cloud te laten werken.
  • Heeft u twijfels over de veiligheid van uw data en werkstromen?
  • Heeft u een performance probleem, maar weet niet waar dit ICT probleem vandaan komt?
  • Moet u investeren in nieuwe hardware en/of software, maar u heeft twijfels over een reeds ontvangen offerte?

Kom een kopje koffie drinken of maak vrijblijvend een afspraak met IT Worxx, wij geven u graag antwoord. Een koffiemoment om elkaar beter te leren kennen en een basis te leggen voor een langdurige relatie. Want dat is wat wij graag willen: een langdurige relatie aangaan met onze klanten, vertrouwen in elkaar krijgen en vertrouwen in elkaar houden.

Een van onze ICT consultants gaat tijdens een eerste gesprek samen met u naar de huidige situatie kijken. Op basis van uw situatie en wensen zullen wij u een ICT advies geven.

Vaak kunnen wij een advies opstellen op basis van de gesprekken met u en door het aanleveren van een eigen inventarisatie. Soms kunnen we tot de conclusie komen dat het beter is om een specifiek onderdeel of delen binnen uw automatisering te laten scannen of beter te laten beoordelen. Wij doen dit op de volgende manier:

Klik op de bovenstaande links voor meer informatie.